Cattis Olsson


Cattis Olsson
Diplomerad massageterapeut och mental tränare

1998 utbildade jag mig till massageterapeut vid Kroppsterapiskolan i Linköping. Därefter har jag jobbat med bl.a. utvecklingslandslaget i skidskytte, längdåkare, skidskyttar, dansare och tennisspelare på elitnivå. Alla år med att behandla elitidrottare har gett otroligt mycket erfarenhet och kunskap om idrottsskador och rehabilitering av skador för att snabbt komma tillbaka till sitt idrottsutövande igen.
Jag är skolad inom svensk klassisk massage och min specialitet är djupgående idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och stretching.
Jag ser till helheten och anpassar varje enskild behandling i samråd med dig så att jag kan fokusera på dina problemområden. Du får även träningsråd som anpassas efter dina besvär.

I mina behandlingar jobbar jag med produkter från Maria Åkerberg. För mig är det viktigt att använda ekologiska, naturliga produkter som har en bra effekt på både hud och miljö.

Jag har även läst PUMT (Personlig Utveckling genom Mental Träning) via Skandinaviska Ledarhögskolan, ledd av Lars-Eric Uneståhl. Detta är en stor del av min verksamhet då jag vet hur viktigt det är att tänka rätt för att må bra. Utbildningen i mental träning har verkligen hjälpt mig att tänka positivt och se framåt i svåra situationer. Den har också gett mig möjligheten att hjälpa elitidrottare till OS- & VM-medaljer och entreprenörer att våga hitta sin väg till framgång.

Min drivkraft som mental tränare är att inspirera dig och ge dig verktygen för att kunna flytta dina mentala gränser och våga nå toppen av ditt bästa jag. Har du svårt att nå dina mål? Vet du inte hur du ska vända negativa tankar till positiva? Jag hjälper dig att definiera dina mål och coachar dig på vägen fram till målet. Jag håller även föreläsningar och kurser där jag hjälper entreprenörer och företag med strategier och mindset för ökad human hållbarhet, lönsamhet, produktivitet och glädje.

Jag har själv tagit mig upp och framåt efter fyra ryggskador så jag vet hur man kämpar sig tillbaka igen och den kunskapen delar jag gärna med mig av till dig som också har drabbats av en skada eller sjukdom.
Du kan läsa mer om mig och mitt företag, Capuma, (Cattis Personlig Utveckling & Massage), på min hemsida: www.capuma.se