Higher Performance Activator- Gold


  • Vill du få mer ENERGI?
  • Vill Du orka mer?
  • Vill du kunna tänka klarare.
  • Fatta bättre och snabbare beslut.
  • Minska din ångest och oro.

Lösningen kallas Higher Performance- Gold. I HPA-Gold går vi ännu djupare än i HPA (grundprogrammet).

Vi utför även en omfattande blodanalys vid start, vi arbetar lite längre för att få mer tid att fånga upp dina besvär och arbeta ordentligt med dem.

Tillsammans med din Naprapat arbetar Du för att nå DINA mål.

  • Har du t.ex. ett träningskort som du aldrig utnyttjar?
  • Vill du cykla Vätternrundan eller köra Vasaloppet men aldrig fått tummen ur?
  • Vill du gå ner 10kg i vikt?
  • Tycker du det är svårt att ta dig an utmaningen?

Önskar du att dessa utmaningar vore enkelt?
Det kan de vara!
Då är HPA-Gold något för Dig, vi hjälper dig att sätta upp dina mål och genomföra dem.

HPA-Gold hjälper dig att sätta upp dina mål och GENOMFÖRA dem.
HPA-Gold är ett program där vi förändrar din livsstil i grunden, vi tar reda på vad DU har för saker som hindrar dig att nå dit du vill. Tillsammans tar vi de steg du behöver ta med hjälp av kost, träning och förändrade rutiner. Du kommer i våra samtal få insikt om varför du gjort som du har gjort och varför det inte har fungerat.

Under 100 dagar arbetar vi för att förändra dina mönster och sätta nya rutiner i ditt liv som tar dig dit DU vill. Tillsammans med blodanalys från Werlabs kommer du få en komplett status av din hälsa.

Kommentarer från kunder:

Med Fredriks program så har jag gått från att vara direkt missnöjd med till att nu vara en god bit på väg att bli nöjd med min fysik. Det kan te sig så självklart i efterhand men bortsätt från att bli nöjd med sig själv så ”får” man ett gäng andra positiva effekter på köpet. Lite ordning och reda på kosten, drickandet och träningen har gjort att jag sover mycket bättre om nätterna. Det i kombination med att vara snäppet starkare rent fysiskt gör att jag känner mig såväl piggare som friskare på dagarna. Det så klart, det där ”får” är ju att skönmåla processen något. Det kräver en del jävlar-anamma och vilja att inordna sig i programmet. Även det har ju en positiv flip-side i det att man faktiskt får möjlighet att ge sig själv en klapp på axeln när man lyckas med moment man aldrig prövat förut och när man når de mål man själv satt och som man där och då tänkte att ”det vete tusan…”.

//Richard 47 år.