Higher Performance Activator


Under mina år som Naprapat har jag sett att det hjälper inte bara att “knäcka” så blir allt bra. I några akuta fall funkar det mycket bra men ofta behöver man arbeta med kunden/patienten över en längre tid för att åstadkomma en förändring eller kanske vill Du få till en livsstilsförändring.

Under åren växte det fram något som jag kallar för HPA eller Higher Performance Activator. Det är ett program där vi träffas 1 gång/vecka och vi jobbar med 4 olika delar (Kost, Träning, Coachning & Behandling). Jag hjälper dig att förstå ditt problem/besvär och hur vi skall lösa det på djupet, eller om du så vill få till en livsstilsförändring. Vi gör det över en längre tid (minst 3 månader). Som du förstår så krävs det att du VILL!!! Jag “håller dig i handen” och hjälper dig med det som du skall göra och drar om dig när du “kör i diket”.


Higher Performance Activator (HPA) är ett 90 dagars program där du tillsammans med din Naprapat arbetar för att nå dina mål.

  • Vill du kunna tänka klarare.
  • Fatta bättre och snabbare beslut.
  • Minska din ångest och oro.
  • Har du ett träningskort som du aldrig utnyttjar?
  • Vill du cykla Vätternrundan eller köra Vasaloppet men aldrig fått tummen ur?
  • Vill du gå ner 10kg i vikt?
  • Tycker du det är svårt att ta dig an utmaningen?
    Önskar du att dessa utmaningar vore enkelt?

Då är HPA något för Dig!

Vi hjälper dig att sätta upp dina mål och GENOMFÖRA dem.
HPA är ett program där vi förändrar din livsstil i grunden, vi tar reda på vad DU har för saker som hindrar dig att nå dit du vill. Tillsammans tar vi de steg du behöver ta med hjälp av kost, träning och förändrade rutiner. Du kommer i våra samtal få insikt om varför du gjort som du har gjort och varför det inte har fungerat.

Under 90 dagar arbetar vi för att förändra dina mönster och sätta nya rutiner i ditt liv som tar dig dit du vill.

Kommentarer från kunder:

Med Fredriks program så har jag gått från att vara direkt missnöjd med till att nu vara en god bit på väg att bli nöjd med min fysik. Det kan te sig så självklart i efterhand men bortsätt från att bli nöjd med sig själv så ”får” man ett gäng andra positiva effekter på köpet. Lite ordning och reda på kosten, drickandet och träningen har gjort att jag sover mycket bättre om nätterna. Det i kombination med att vara snäppet starkare rent fysiskt gör att jag känner mig såväl piggare som friskare på dagarna. Det så klart, det där ”får” är ju att skönmåla processen något. Det kräver en del jävlar-anamma och vilja att inordna sig i programmet. Även det har ju en positiv flip-side i det att man faktiskt får möjlighet att ge sig själv en klapp på axeln när man lyckas med moment man aldrig prövat förut och när man når de mål man själv satt och som man där och då tänkte att ”det vete tusan…”.

//Richard 47 år.