Kommentarer från kunder


Kommentarer från kunder:


” Jag har under åtta år besvärats av en smärtande häl, på senare tid kraftigt smärtande, som det varit svårt/omöjligt att hitta någon verksam behandling för.
När jag träffade Fredrik Lemón, Leg Naprapat vid hälsokliniken HEL i Saltsjöbaden, kunde han ställa rätt diagnos och föreslog stötvågsbehandling.
Efter sex behandlingar går jag nu utan smärtande fot och har dessutom provat på längdåkning på skidor med samma goda resultat.
Jag kan varmt rekommendera HEL Friskvård för likartade smärttillstånd i skelettet.”
//Eva 55år

 

Med Fredriks program så har jag gått från att vara direkt missnöjd med till att nu vara en god bit på väg att bli nöjd med min fysik. Det kan te sig så självklart i efterhand men bortsätt från att bli nöjd med sig själv så ”får” man ett gäng andra positiva effekter på köpet. Lite ordning och reda på kosten, drickandet och träningen har gjort att jag sover mycket bättre om nätterna. Det i kombination med att vara snäppet starkare rent fysiskt gör att jag känner mig såväl piggare som friskare på dagarna. Det så klart, det där ”får” är ju att skönmåla processen något. Det kräver en del jävlar-anamma och vilja att inordna sig i programmet. Även det har ju en positiv flip-side i det att man faktiskt får möjlighet att ge sig själv en klapp på axeln när man lyckas med moment man aldrig prövat förut och när man når de mål man själv satt och som man där och då tänkte att ”det vete tusan…”.

//Richard 47 år.