Vi använder oss av cookies & pixels för att förbättra din kundupplevelse. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta. För mer information, se vår privacy policy här.

GRATIS E-BOK : Vägen till ett "lättare" liv med mindre oro, ångest och MER energi!

Slösa inte din tid med uråldriga taktiker för att uppnå ett hälsosamt liv. Den här GRATIS e-boken kommer att visa BEPRÖVADE strategier så du direkt kan undvika de vanligaste misstagen och istället börja generera de resultat du vill se.

Tord

Jag startade HPA programmet direkt efter julhelgerna pga att jag hade insett att jag behövde en kickstart med att komma igång med träning och viktnedgång. Jag var inte beredd på en hel livsstils omläggning och var skeptisk till att jag skulle klara av att göra det, men med Fredriks vägledning och uppmuntran klarade jag det. Viktminskningen var nära 10 kg och lever efter den nya dieten och mår bra. Det mest positiva är att jag har lyckats få bukt med mitt höga blodtryck och har kunnat sluta med min blodtrycksmedicin.

//Tord 48 år

I den här kostnadsfria e-boken kommer du att lära dig...

Fördel #1

Hur du enkelt kan sätta upp en plan och få din hälsa på rätt väg så snabbt som möjligt

Fördel #2

Slipp humörsvängningar på grund av kraftiga blodsocker dippar och må bättre

Fördel #3

Lär dig att undvika de vanligaste misstagen som jag ser de flesta göra

Vad andra säger om oss

Du är bara ett enkelt steg bort från att få din kostnadsfria e-bok!

Sluta testa dig fram! Använd istället den här beprövade guiden som en genväg till din framgång!

© Copyright 2019 – All Rights Reserved – HEL-Friskvård AB – helfriskvard.se

Skriv in dina uppgifter nedan för att få din e-bok direkt!

Nästan klar! 50%